Laden Evenementen

De Noorder Clubmatch 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Aanmelden klik hier

Betaal je direct bij inschrijving, dan ontvang je €5 korting op je inschrijving!

 

De Noorder Clubmatch is een exterieurkeuring voor Duitse herdershonden met een erkende stamboom en is in Nederland onder de fokkers en liefhebbers van de Duitse herder één van de hoogtepunten van het jaar.

Op 7 Augustus 2024 zal de VDH Kringgroep Hoogezand inmiddels haar 17e editie van de Noorder Clubmatch organiseren. De Noorder Clubmatch is uitgegroeid tot de grootste provinciale clubmatch voor de Duitse Herder met stamboom in Nederland en wordt georganiseerd door de VDH Kringgroep Hoogezand in samenwerking met de rasvereniging VDH. Vele fokkers en liefhebbers uit binnen- en buitenland komen naar de provincie Groningen, om in Sappemeer hun beste Duitse herders te showen. De Noorder Clubmatch is het laatste Duitse herder evenement in Nederland, vóór het belangrijkste Duitse herder evenement ter wereld, de SV Bundessiegerzuchtschau 2024, die dit jaar wordt gehouden in Nürnberg (D). Uit vorige edities kunnen we opmaken dat de wereldtop van de Duitse Herdershonden bij ons aanwezig zal zijn. Voor publiek is de toegang tot de Noorder Clubmatch gratis.

Ben je liefhebber, dan moet je erbij zijn!

Wij nodigen op de Noorder Clubmatch SV keurmeesters uit, die ook op de belangrijkste Kampioensclubmatch ter wereld, de SV Bundessiegerzuchtschau in Duitsland zullen staan. Naast de Duitse keurmeesters nodigen we ook een erkende Nederlandse keurmeester uit. Dit is voor onervaren deelnemers een ‘once in a lifetime experience’, en voor ervaren deelnemers die willen meedoen aan de Bundessiegerzuchtschau 2024 een belangrijke dag, om hun Duitse herder met erkende stamboom te laten zien aan deze keurmeesters.

 Schrijf je in! Klik op bovenstaande knop om je aan te melden. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Wil je alvast oefenen? Dit kan op de maandagavond vanaf 19:30 uur bij VDH Kringgroep Hoogezand.

 

Deel dit verhaal, kies je platform!