Supported by

Cavom: hoofdsponsor Noorder Club Match

Bij een online betaling ontvangt u €5,00 korting op uw inschrijving. Sluiting van de inschrijving is 4 augustus 23:00 uur. Bij een online betaling ontvangt u €5,00 korting op uw inschrijving. Sluiting van de inschrijving is 4 augustus 23:00 uur.Bij een online betaling ontvangt u €5,00 korting op uw inschrijving. Sluiting van de inschrijving is 4 augustus 23:00 uur. Bij een online betaling ontvangt u €5,00 korting op uw inschrijving. Sluiting van de inschrijving is 4 augustus 23:00 uur.

INSCHRIJVEN MELDESCHEINSIGN UP

Click on the button

Slide thumbnail

NOORDER CLUBMATCH

De Noorder Clubmatch is een exterieurkeuring voor Duitse herdershonden met een erkende stamboom en is in Nederland onder de fokkers en liefhebbers van de Duitse herder één van de hoogtepunten van het jaar.

Op 7 Augustus 2024 zal de VDH Kringgroep Hoogezand inmiddels haar 17e editie van de Noorder Clubmatch organiseren. De Noorder Clubmatch is uitgegroeid tot de grootste provinciale clubmatch voor de Duitse Herder met stamboom in Nederland en wordt georganiseerd door de VDH Kringgroep Hoogezand in samenwerking met de rasvereniging VDH. Vele fokkers en liefhebbers uit binnen- en buitenland komen naar de provincie Groningen, om in Sappemeer hun beste Duitse herders te showen. De Noorder Clubmatch is het laatste Duitse herder evenement in Nederland, vóór het belangrijkste Duitse herder evenement ter wereld, de SV Bundessiegerzuchtschau 2024, die dit jaar wordt gehouden in Nürnberg (D). Uit vorige edities kunnen we opmaken dat de wereldtop van de Duitse Herdershonden bij ons aanwezig zal zijn. Voor publiek is de toegang tot de Noorder Clubmatch gratis. Ben je liefhebber? Dan moet je erbij zijn!

Wij nodigen op de Noorder Clubmatch SV keurmeesters uit, die ook op de belangrijkste Kampioensclubmatch ter wereld, de SV Bundessiegerzuchtschau in Duitsland zullen staan. Naast de Duitse keurmeesters nodigen we ook een erkende Nederlandse keurmeester uit. Dit is voor onervaren deelnemers een ‘once in a lifetime experience’, en voor ervaren deelnemers die willen meedoen aan de Bundessiegerzuchtschau 2024 een belangrijke dag, om hun Duitse herder met erkende stamboom te laten zien aan deze keurmeesters.

Slide thumbnail

IMPRESSIE

Noorder Clubmatch 2023

Deel je passie voor Duitse herders!

Slide thumbnail

WAAR KUN JE OVERNACHTEN

klik op het logo om uw overnachting te boeken in de provincie Groningen

Slide thumbnail

ZAKELIJK

Zijn dierenliefhebbers en fokkers uw doelgroep? En wilt u uw producten onder de aandacht brengen bij fokkers en dierenliefhebbers van de Duitse herder met stamboom? Dan bent u bij de Noorder Clubmatch op de juiste plaats!

Stand-mogelijkheden

We hebben enkele stand-mogelijkheden op de Noorder Clubmatch. Wilt u met uw stand op de Noorder Clubmatch staan, informeer dan naar de mogelijkheden en stuur een bericht via het contactformulier. Wij rekenen lage tarieven voor een hele dag in combinatie met een advertentie in de catalogus van het evenement. Vol is Vol!

Sponsoring

De Noorder Clubmatch wordt georganiseerd door vrijwilligers van de VDH Kringgroep Hoogezand, en is in Nederland inmiddels uitgegroeid de grootste Clubmatch voor de Duitse herder met stamboom bij de rasvereniging VDH. Wilt u de merkbeleving van uw product versterken, een nieuwe doelgroep bereiken, of het Duitse herder ras promoten en met uw producten een bijdrage leveren aan dit evenement ? Informeer naar de mogelijkheden en stuur een bericht via het contactformulier.

CONTACT

Contactformulier Noorder Clubmatch | Kontakt Mittwochschau

Heb je vragen over je inschrijving? Wil je meer weten over de Noorder Clubmatch? Vul het contactformulier in. Voor het inschrijven voor de Noorder Clubmatch willen we je verwijzen naar het inschrijvingsformulier. Haben Sie Fragen zur Anmeldung oder möchten Sie weitere Informationen über die Mittwochschau erhalten? Bitte füllen Sie das Kontaktformular aus. Für die Anmeldung Ihres Hundes verwenden Sie bitte das Meldeschein auf der Website des VDH in die Niederlande.
  • Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de Europese privacywetgeving. Door het onderstaande selectievakje aan te vinken, bevestig je dat je onze Privacy Verklaring met betrekking tot de opslag en gebruik van de gegevens die zijn ingediend via dit formulier hebt gelezen en ermee akkoord gaat. | Ich erlaube die Speicherung meiner Daten gemäß den in der Datenschutzerklärung von VDH Kringgroep Hoogezand beschriebenen Richtlinien. Klicken Sie hier um die Datenschutzerklärung anzuzeigen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.